Abu Dhabi by night, Kampala by day

Op 3 juli is iedereen veilig aangekomen in Kampala, de hoofdstad van Oeganda. Onderweg maakten sommigen van ons een tussenstop van 12u en gingen we op verkenning in Abu Dhabi by night. We bewonderden de grootste witte tempel ter wereld, het koninklijk paleis en de prachtige stranden. Plezier en avontuur verzekerd.

Helaas bleef Alexandra haar bagage achter in Amsterdam en dus bleven wij een dag langer in Kampala. Tijdens onze extra dag genoten we van de zoo en van het strand waar we de echte Afrikaanse cultuur leerden kennen. We aten verse vis met onze handen en waren stiekem allemaal blij dat het zo donker was. (Maar hij smaakte heerlijk!)

De dag erna vertrokken we om 8u per bus richting Gulu. De rit duurde 7u. We werden stevig door elkaar geschud door de wegen die reeds jaren onder constructie zijn. (Alexis en Karlijn eindigden zelfs even naast de zetel). Het is een beeld dat we niet snel zullen vergeten.

Eens aangekomen in Gulu kwamen de gastgezinnen ons een voor een ophalen. We werden met open armen ontvangen en voelen ons ondertussen al helemaal thuis, op de hitte na.  Het Afrikaans eten bevalt ons pakken beter dan we gevreesd hadden en niemand van ons heeft nog schrik te verhongeren. (Wel voor diarree).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s